Kotitreenipaketti 2


Kotitreenipaketti 2

64,50 €
54,90


Asiakasarviot: Kotitreenipaketti 2

Arvioiden lukumäärä: 5
Arvioiden keskiarvo: 4,8
Lue kaikki arviot
Hyvä aloituspaketti
käyttäjältä päiväys: 5.3.2019
Monipuoliseen käyttöön, lukuisia mahdollisuuksia ja kolmesta nauhasta saa valittua mieleisen vastuksen. Hyvää jumppaa esim. niskoille/hartioille jossa liika vastus ei ehkä muutoinkaan ainakaan yhtäkkiä liene hyväksi. Jumppavinkkejä löytyy tältäkin sivustolta ja edelleen vaikka mistä. Hyvä paketti kotikäyttöön, helppo ottaa vaikkapa mukaankin jos haluaa.
Kätevä, menee pieneen tilaan ja matkalle mukaan.
käyttäjältä päiväys: 19.2.2019
Olen juuri kuntouttamassa olkapäätä ja kahvalliset nauhat sekä oveen eri korkeudelle laitettava kiinnitys tekee vastuskuminauhoilla treenaamisen miellyttäväksi. Suosittelen jos ei ennätä salille :-)
Todella hyvä setti
käyttäjältä päiväys: 23.11.2018
Hyvä setti monipuoliseen harjoitteluun. Irrotettavien kahvojen ja oviankkurin ansiosta saa tehtyä paljon erillaisia liikkeitä ja vastusta voi kasvattaa laittamalla vaikka kaksi kuminauhaa tai laittamalla kuminauhan kaksinkerroin. Jousihakaset melko pienet, että niiden käyttö paksumman kuminauhan kanssa hieman hankalampaa, ettei revi kuminauhaa rikki jousihakasten teräviin nurkkiin, sekä jousihakojen kestävyys paksumpia kuminauhoja käytettäessä hieman arvelluttaa, mutta ne saa halutessan vaihdettua suurempiin.
Lue kaikki arviot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Tuotteet, Hauis- ja ojentajaliikkeet vastuskuminauhoilla - Treeniopas, Olkapäiden huolto ja kasvatus vastuskuminauhoilla - Treeniopas, Selkä- ja rintalihasliikkeet vastuskuminauhoilla - Treeniopas, Vastuskuminauhat
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot